HomeProductlijnenAccessoiresWaarom een Sunhouse?ImpressiesOver SunhouseContact

Unieke terrasoverkappingen

Het buitenleven staat meer en meer centraal in ons drukke bestaan. De tuin speelt daarin een grote rol. Het is een plek waar je even tot rust komt. Sunhouse wil uw buitenleven graag nóg meer veraangenamen. Wij halen als het ware een stukje van dat buiten naar binnen met een overkapping op maat in een unieke stijl. Een Sunhouse overkapping verhoogt uw buitengenot. Comfort, kwaliteit en design staan bij ons hoog in het vaandel. Sunhouse levert mooie, kwalitatief hoogstaande producten die recht doen aan uw duurste bezit, uw woning.

Door het design en de tijdloze, duurzame materialen is een Sunhouse overkapping een investering waar u nog jaren met een glimlach naar zult kijken en van zult genieten. En niet alleen u, maar ook een eventuele koper van uw huis. Want door de vormgeving en de kwalitatief hoogwaardige materialen, is een Sunhouse overkapping te allen tijde van meerwaarde voor uw woning.

Met een product van Sunhouse wordt uw ’quality of life’ vergroot. U kiest voor een luxe product van een Nederlandse fabrikant. Sunhouse staat met dertig jaar kennis en ervaring garant voor topkwaliteit en een goede service.