HomeProductlijnenAccessoiresWaarom een Sunhouse?ImpressiesOver SunhouseContact

Over Sunhouse

Sunhouse is al ruim dertig jaar actief in de zonregulerende branche. Met de kennis en ervaring die we in die jaren hebben opgedaan durven we te stellen dat we topkwaliteit leveren met een goede service. Verder hebben we een goed beeld gekregen van de wensen en eisen van onze klant. Wat wilt u wel en wat absoluut niet? Met die kennis in ons achterhoofd zijn we aan de slag gegaan. Het resultaat? Een hoogwaardige terrasoverkapping die naar ieders wens aangepast kan worden. Kortom, Sunhouse levert kwalitatief hoogstaande producten van Nederlandse makelij.

Onze filosofie is het volledig ontzorgen van de klant. Sunhouse regelt alles voor u. Van offerteaanvraag tot de juiste vergunningen. U hoeft als klant nergens naar om te kijken. Sunhouse biedt een overzichtelijke, veelzijdige en professionele productlijn. Deze is ingedeeld in diverse sterk uiteenlopende stijlen, waarbij kwaliteit, maatwerk, service en garantie hoog in het vaandel staan. Bij een investering in een terrasoverkapping van Sunhouse bent u verzekerd van een tijdloos, gemakkelijk te onderhouden systeem dat van meerwaarde is voor uw woning.

Sunhouse biedt uitstekende garantievoorwaarden. Tevens zijn wij aangesloten bij de Metaalunie en Ronmazo. Een Sunhouse terrasoverkapping verhoogt uw ‘quality of life’ en doet tevens recht aan uw duurste bezit, uw woning.